Autocoaching

Wat doen deze vragen met jou?

  • Aarzel je voor kruisingen?
  • Geef je vooral anderen voorrang?
  • Durf je geen vaart te maken?
  • Word je moe van onderweg zijn?
  • Heb je moeite om richting te bepalen?
  • Zit je vaak te pushen?

Meer dan 3 x een JA? Dan is het tijd voor autocoaching!

Wat je doet achter het stuur zegt namelijk veel over jouw karakter; de manier waarop je met uitdagingen en problemen omgaat en hoe je natuurlijke talenten, keuzes en overtuigingen dagelijks tot uiting komen. Als bestuurder kun je het dus beter naar je zin hebben. Dat maakt je niet alleen mobieler maar geeft veel zelfvertrouwen en een hoop energie!

Autocoaching werkt aan zelfsturing. Met jou achter het stuur.

De verwerkingsvorm en praktische toepassing van autocoaching speelt zich af in het verkeer. Je leert jezelf namelijk kennen via de ander. In het verkeer wordt zichtbaar hoe jij als bestuurder communiceert en ruimte inneemt. Doordat je je met autocoaching bewust wordt van hoe je rijdt, kun je ook bewust kiezen voor een andere reactie of een andere manier van handelen. 

Met autocoaching neem je deel aan het verkeer en zit jij achter het stuur. Zo verzamelen we ervaringen en inzichten en zien we wat jouw uitdagingen zijn en waar je mogelijkheden liggen.

Praktische informatie

Als duidelijk is met welke opdracht we vertrekken, bepalen we of we eerst in jouw auto starten. De rit in de auto die je door TORI ter beschikking gesteld wordt, zal verhelderend zijn! Het geheel neemt 3 uur in beslag. Na afloop verzamelen we de opgedane ervaringen en inzichten. Je gaat naar huis met opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt. Twee weken later hebben we contact via Skype of telefoon om je ervaringen te bespreken. Het vertrekpunt is in principe bij TORI in Onna. Andere locaties binnen een straal van 100 km. rond Onna zijn ook mogelijk.

Investering in jezelf: € 497,- excl. BTW.


Vraag nu autocoaching aan

Wil je meer ontspannen je weg vervolgen? Kun je wel wat ondersteuning en advies gebruiken als bestuurder, in de ruimste zin van het woord? 

Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

Meer weten?

Ik vertel je graag meer over wat autocoaching is en wat het jou oplevert.

Maak een belafspraak