De Kunst van Kindercoaching offline

"Wanneer je bereid bent de nieuwe generatie te helpen de wereld in zichzelf te ontdekken, hoef je hen niets te leren". (-TORI-)


Er zijn twee TORI-trainingen waar je de Kunst van Kindercoaching leert kennen en eigen maken. Een online training en een live tweedaagse. Je kunt ze los van elkaar volgen. Ze vormen samen een stevig kindercoach fundament. Deze pagina gaat over de tweedaagse. 


Kunst van Kindercoaching 2-daagse 

Je weet het (stiekem) wel: Er woont een kindercoach in jou. Een coach die voorbij de ‘problemen’ wil leren kijken. Een coach die begrijpt dat kinderen GEEN zekerheid, zelfvertrouwen en houvast ontlenen aan geconstrueerde, kindonvriendelijke methodes en opgelegde behandelingsplannen. Als kindercoach heb je ervaarbare kennis en oefening nodig. Je kunt kinderen en ouders alleen dan goed op weg helpen door zelf  ervaring op te doen met veranderingsprocessen. Met hoofd en hart, lijf en ledematen en van top tot teen. Dat is de Kunst! Dan begrijp je de problemen van kinderen en ouders en ontdek je hoe je het kind in zijn context aan kunt spreken. Vind je dit ook logisch?

Dan past deze training bij jou. Via levensecht mensenwerk in deze twee dagen bewerk je jouw persoonlijke voedingsbodem als coach in ontwikkeling. Het gaat over het verhelderen van jouw referentiekader, kennis, eigenheid en natuurlijke intelligentie. Als jij kinderen van hieruit benadert, geef je hen onbewust toestemming dit ook te doen. Het werkt besmettelijk op je omgeving! In deze 2-daagse doe je veel kennis en inzicht op over mens-zijn: de basis van coach zijn. 

Van daaruit groei je verder. Wanneer 'kennis+ervaren+menszijn=begrijpen' voor jou ook vanzelfsprekend is kun je je inschrijven voor de 2-daagse intensive De Kunst van Kindercoaching. Op 1 en 2 juni, In onze eigen locatie, met alles erop en eraan.


Deze training past bij jou wanneer je jezelf herkent in minstens 3 punten:

 • Je hebt de online training Kunst van Kindercoaching gevolgd en behoefte aan persoonlijke duurzaamheid.
 • Je wilt ervaren, trainen en aan den lijve ondervinden.
 • Je wilt bijbronnen, goede gesprekken voeren, je persoonlijke voedingsbodem bewerken en referentiekader updaten.
 • Je bent kinder- of jongerencoach en hebt behoefte aan verdieping en essentiële kennis.
 • Je gaat voor kwaliteit en vanzelfsprekend leren. 
 • Je wilt geen opleiding meer volgen en wel verder groeien als coach.
 • Je jezelf en je klanten meer ondertiteling en handvatten wilt kunnen bieden. 
 • Je wilt begrijpen en weten wat er ten grondslag ligt bij diverse problematieken bij kinderen
 • Je wilt helder kunnen verwoorden wat er onderhuids speelt bij leer-,leef-en gedragsproblemen.
 • Je er dol op bent je verder te stretchen, met gelijkgestemden, in een zalige omgeving waar alles klopt.
 • Je leert vooral door te doen en te ervaren.


Deze training heeft een gevoelstemperatuur van een week. Alle lagen van je menszijn worden aangesproken en gekneed: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch, relationeel, intellectueel en spiritueel. Je wordt geprikkeld via oefeningen, beweging, individuele opdrachten en reflectiemomenten.  En: je wordt geheel verzorgd, bevindt je in goed gezelschap en kunt je verheugen op praktische handvatten, tools, een werkboek met achtergrondinformatie, oefeningen en onvergetelijke ervaringen weer naar huis. Direct inzetbaar in je werk met kinderen. 

Dag 1: Kindkunde; De invloed van zwangerschap en geboorte; Ontwikkelingsfasen van kinderen; Kind van 9; Karakterstijlen in beweging; Vuurloop.


Dag 2: TORI-Kwaliteitenkwadrant; Coach-oefeningen; Stappenplan en persoonlijke richtlijnen voor jou.


Je krijgt nieuwe inhoud, achtergrondinformatie en een boekenlijst. Alle maaltijden worden verzorgd, je overnacht in de locatie, breidt je netwerk uit, er is onbeperkt koffie en thee. Kortom, op alle gebieden word je gevoed.Twee weken na de training is er een 1-1 coachgesprek met Christa.

1 en 2 juni (vrijdag en zaterdag) 

We starten vrijdag om10.00 uur, vanaf 9.15 uur gaat de deur open. We ronden de training uiterlijk af om 16.30 uur. 

Ongeveer 3 weken na de training is er met ieder een persoonlijk, verhelderend gesprek online.

De 2-daagse training is inclusief alle materialen, accommodatie, syllabus, maaltijden en 1-1 gesprek is € 797,-. Zodra je je plek reserveert hiernaast, kom je direct in de betaalomgeving terecht. Door het inschrijfgeld te betalen van € 197,- reserveer je je plek en ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Je ontvangt per mail een bevestiging en de uitnodiging om aan te geven of je het overige bedrag in 1 of 2 termijnen wilt betalen.