Dé complete voedingsbodem voor intuïtieve, ambitieuze kindercoaches die groei in eigenheid veroorzaakt.

Je voedingsbodem bewerken

Coach zijn met een eigen praktijk is een interessante klus! Je bent enthousiast, je hebt je idealen en je wilt het goed doen. Natuurlijk. Je houdt van je werk, krijgt er energie van, je bent vrij in je doen en laten en geheel verantwoordelijk voor je praktijk. Daar heb je bewust voor gekozen toen je hieraan begon. Jouw ideaalbeeld en de waan van alledag komen alleen niet meer zo overeen als je had gehoopt, gewild of verwacht. Je mist iets, er ontbreekt iets en je bent slim genoeg om te weten dat het leven als coach opnieuw iets van je vraagt. Dat is goed nieuws! Het betekent namelijk dat je op het punt staat verder te willen groeien.

Dan is het tijd om jouw persoonlijke en professionele voedingsbodem opnieuw te bewerken en te voorzien van de juiste ingredienten. Afhankelijk van waar je staat als coach in je ontwikkeling.

Bij TORI word je aangenaam wakker gekust en groei je op deze drie terreinen: als mens, coach en ondernemer. Reken op eerlijke antwoorden, kennis en support, een professioneel netwerk en persoonlijke begeleiding op maat. Zodat je je kennis, kunde en ambitie kunt verzilveren en je zelfverzekerd voelt.

Wat jij hiervoor nodig hebt is levensechte kennis, inspirerende gidsen en professionele begeleiding waardoor je de juiste stappen gaat zetten! Vanuit zelfkennis maak je je vaardigheden eigen en doe je body-based ervaringen op. We helpen je graag die steengoede coach te zijn! Naast Christa, met haar rijke, diversiteit aan expertise op het gebied van kindercoaching, word je begeleid door ervaren coaches. En je ontmoet gasttrainers waar je normaal gesproken niet zomaar mee in aanraking komt. Zij delen hun levenswijsheid, kennis en ervaring met de deelnemers van TORI, allen met een unieke aanpak. 

Methodes, voorgebakken protocollen, schoolbanken, toetsen en kunstjes zul je hier niet aantreffen! 

Lees HIER de brochure

Christa Wiersma


De ingrediënten

De Kunst van Kindercoaching online

Training met unieke eyeopeners, inzichten en onmisbare, waardevolle inhoud.

Lees meer

De Kunst van Kindercoaching offline

Ervaringsgerichte training op locatie.

Lees meer

Coach En Ondernemer (CEO)

Een gezonde, goedlopende praktijk opbouwen.

Lees meer

TORI Jaartraining

Jaarprogramma voor kindercoaches met eigen praktijk.

Lees meer

Specialisatie Vuurlooptrainer

Innerlijk vuur, natuurlijk leiderschap

Lees meer

Specialisatie Ouderschapscoach

Ouderschap = leiderschap

Lees meer