Aspirant coach

Stel je voor: Je verlangen om te werken met kinderen is sterker gebleken dan de beren op de weg. Je gaat nieuwe dingen ontdekken en ontmoet de coach die er in jou woont. Een coach die verder kijkt dan ‘problemen’ en begrijpt dat kinderen HUN zekerheid, zelfvertrouwen en houvast niet ontlenen aan geconstrueerde, kindonvriendelijke methodes en behandelingsplannen. TORI 2 richt zich vooral op jouw eigenheid. Je natuurlijke intelligentie, kwaliteiten en talenten. Want als je jezelf bent en ontdekt waar je goed in bent, geef je ongemerkt toestemming aan kinderen dit ook te doen. En je bent besmettelijk voor je omgeving! Je krijgt er energie van en word je steeds meer bewust van je denken, voelen, doen en laten en ook waarom dat zo is! Daarnaast doe je veel kennis, inzicht en ervaring op over kinderen, menskunde en coach zijn. Je merkt dat je nu al van betekenis bent voor ouders en kinderen. Je bent Aspirant kinder-jongerencoach!


Lisette Bollen: “Door de wijze waarop bij TORI onderwerpen behandeld worden, heb ik voor mezelf een heel duidelijk beeld gekregen van wat wel en niet bij mij past. Ik had van tevoren niet gedacht dat ik al zou staan waar ik nu sta, na TORI 2.

 

Heidi Canter Visscher: “Ben pas begonnen bij TORI. Door de lessen en opdrachten van Christa en workshops door gastdocenten is het een afwisselende praktische training, waar je in korte tijd al zoveel leert over jezelf, het vak en vooral over welke KC je zelf wilt zijn en worden. Het geeft zoveel energie om hiermee bezig te zijn!!”

 

Esther Peijnenburg: “Nog maar net gestart en nu al voel ik me geweldiger dan ooit! Wat een kracht haal ik uit mezelf als mens en ondernemer. Er vallen steeds meer dingen op zijn plek dankzij de richting die we bij TORI volgen….JEZELF! En wat een energie maakt dat vrij. Ik voel me vereerd dat ik hieraan mag deelnemen en verder kan gaan uitdragen de wereld in, dank je wel Christa!”

Informatie

Je eigen coachmethode

Je leert bij TORI de kinder-jongerencoach te zijn vanuit jouw talenten en kwaliteiten. Dat maakt je authentiek, waardoor kinderen zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Dus nee, je vindt hier geen voorgeprogrammeerde methodes, je ontwikkelt ze zelf! Vanuit visie, levensechte kennis, ervaring en heldere praktische richtlijnen.

Gastlessen
  • De Aiki-aanpak (docent: Daniëlle Aalten)
  • Het schildenmodel van je innerlijke familie (docent: Ariënne Klijn)
Contactinformatie

Wil je je aanmelden voor TORI 2 of heb je praktische vragen? Neem 
contact met ons op.

In de training Aspirant Coach krijg je drie keer een geheel verzorgde meerdaagse, residentiële training in Onna. Daarna ronden we af met een bijzondere trainingsdag en je ontvangt een certificaat Aspirant Kinder-jongerencoach. Tussen de blokken door word je persoonlijk begeleid, gecoacht en aangemoedigd. Het complete traject duurt 3 maanden en vindt plaats op de volgende data:


Groep 2018-01 (TORI 2)
Blok 1:1 - 3 maart (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 2:16 - 17 maart (vrijdag t/m zaterdag) Start 10.00 uur -  Afronden 16.30 uur 

Blok 3: 6 - 7 april (vrijdag t/m zaterdag) Start 10.00 uur Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 4: 25 april (woensdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur 


Groep 2018-02 (TORI 2) 

Blok 1: 19 – 21 april (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur  

Blok 2: 18 - 19 mei (vrijdag t/m zaterdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 3 8 – 9 juni (vrijdag t/m zaterdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 4: 27 juni (woensdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur   


Groep 2018-03 (TORI 2) 

Blok 1:13 – 15 september(donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 2: 5 – 6 oktober(vrijdag t/m zaterdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 3: 2 – 3 november(vrijdag t/m zaterdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 4: 21 november (woensdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur   

De kosten voor de training Aspirant Coach zijn € 2697,- excl. BTW,  inclusief inschrijfgeld. Dit kun je in termijnen betalen. Heb je de oriëntatiefase doorlopen? Dan worden die kosten in mindering gebracht bij TORI 2. Je kunt de betaling in 4 maandelijkse termijnen voldoen. Je investeert hiermee in jouw persoonlijke en professionele groei. Het tarief is inclusief alle materialen, workshops gastdocenten, 1-1 begeleiding, syllabus, toegang online omgeving en geheel verzorgde accommodatie, overnachtingen en betoverende biologische maaltijden! Door onze eigen koks verzorgd.