Kindercoach professionals

Je bent kinder-of jongerencoach en dat ben je vanuit jouw visie, kennis en kunde aan het vormgeven. Je wilt een oprechte, betrouwbare professional zijn, je houdt niet van amateurisme. Je wilt bijdragen aan de professionaliteit van het kinder-jongerencoach zijn in Nederland en België. Jouw klanten mogen kwaliteit van jou verwachten, dat wil je ook. Je hebt een kindercoachopleiding gevolgd, trainingen en workshops en staat ingeschreven bij de KvK. Je eigen praktijk is een feit en deze wil je verder laten opgroeien. Richting volwassenheid, vanuit jouw authenticiteit. Een praktijk waarin jij je thuis voelt en waar kinderen en ouders kunt helpen groeien.

Hoe klinkt dit in jouw oren? Om je praktijk gezond (op) te laten groeien heb je een voedingsbodem nodig die rijk is aan diverse grondstoffen. Die zie je niet aan de buitenkant maar is doorslaggevend voor het slagen van jouw ideaal. Wanneer de voedingsbodem schraal is, niet wordt bewerkt en je plant de verkeerde gewassen erop, ben je energie aan het verspillen. Je werkt wel hard maar er komt weinig tot iets boven de grond. Kunstmest toevoegen is geen optie, dat put de voedingsbodem juist uit. Wat je nodig hebt, is een aangename leeromgeving, inspirerende mensen en de juiste gereedschappen. 

TORI is die voedingsbodem die alle mogelijkheden biedt voor je persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en je ondernemersknop.

Het jaarprogramma wijst je de weg naar de creatie en realisatie van jouw ambitie. Jij zet de stappen! Verwacht adembenemende uitzichten, zweetdruppels, hulpbronnen, verrijkende inzichten, liefdevolle schoppen onder je achterste, zelfzekerheid, verdieping, plezier, co-creatie, handvatten, genoeg klanten en een eigen inkomen. Je wordt onderweg voortdurend aangemoedigd! 

Je bent kinder-of jongerencoach. Gedreven, idealistisch, enthousiast en regelmatig onzeker over jezelf. Je ondernemend coachzijn vormgeven, op een manier die bij je past is een interessante klus, omdat je op alle lagen van je menszijn wordt uitgedaagd. Het vraagt om een aangenaam netwerk, bewustzijn, nieuwe ervaringen opdoen, levensechte  kennis, ombuigen van jouw persoonlijke referentiekader en ontwikkeling van pro-actief ondernemerschap. In dit jaarprogramma gaat het om deze elementen en word je er lenig in.  Dit is je  onzichtbare voedingsbodem die allesbepalend is. Van een praktijk groei je naar een bedrijf waarin je het werk doet wat je het liefste doet. Waar je energie van krijgt en waarin je jouw visie, kennis en kunde kunt delen met kinderen en ouders. 
Dus:

 • Ben je kinder-of jongerencoach met een eigen praktijk?
 • Je bent ambitieus, enthousiasten nog onzeker over je eigen kunnen?
 • Wil je, samen met anderen, draagvlak creëren in professionele zin?
 • Wil je jouw eigen waarden en woorden leren vinden en uiten?
 • Op zoek naar essentiële verdieping, kennis en logische verbanden kunnen zien?
 • Je wilt gezonde ontwikkelingen veroorzaken in de wereld van kinderen en ouders?
 • Je wilt daadkracht en zelfvertrouwen ontwikkelen in jezelf?
 • Je wilt een goedlopende praktijk met een gezond inkomen?
 • Je hebt gevoel voor humor?

We geven je onze allerbeste ingrediënten, 100% inzet en onvergetelijke ervaringen. Een kleine greep uit de onderwerpen: 

 • Karakterstijlen: Je persoonlijke karakterstijlen ontdekken en in beweging brengen, waardoor je meer vrijheid ervaart in je denken, gevoelsleven en doen en laten. je leert hierdoor je klanten beter te begrijpen en je weet hoe met hen om te gaan.
 • Je natuurlijke intelligentie: jouw talenten, kwaliteiten, drijfveren zijn er. Altijd. Altijd al geweest. Ze zijn gaandeweg een beetje ingewikkeld  geworden. Door ze te ontwikkelen ga je de mogelijkheden zien en ontdek je jouw eigenheid. Dat is intelligent werken, vanuit vanzelfsprekendheid.
 • U-theorie: inzicht in veranderings-en denkprocessen. Wat kom je onderweg allemaal tegen en hoe kun je dat duiden?
 • Systemisch coachen: in het werken met kinderen in gezinnen is systemisch waarnemen pure noodzaak! Het zien van een kind in zijn context, dynamieken die onbewust een belangrijke rol spelen en..... jouw eigen plek als kindercoach. 
 • WERKtalenten: waar krijg je energie van? Wat is je denkstijl? Jouw drijfveren wijzen je de weg hoe je als ondernemend kindercoach floreert. 
 • Ervaren, trainen, oefenen en steeds beter worden in je eigen werkwijze als coach. Dat kan door nieuwe ervaringen op te doen, die je van top tot teen ervaart.
 • Onze jarenlange samenwerking met de NFG maakt dat je een licentie krijgt als erkend HBO-kindercoach. Bij de start van de jaartraining. Ook wettelijk gezien zet je jezelf hiermee kwalitatief goed op de kaart als coach.
 • En er is nog veel meer....

Tussen de trainingsblokken word je individueel begeleid door een TORI-coach, krijg je sessies met drie verschillende businesscoaches, je maakt deel uit van een intervisiegroep en je staat ingeschreven bij de NFG. Hiermee voldoe je geheel aan de WKKGZ en AVG. De groep bestaat uit maximaal 16 deelnemers. Het programma wordt afgesloten met een certificaat van bekwaamheid.

Onze gastrainers zijn allemaal experts en uitzonderlijk in hun kennis en kunde. Hun visie en ervaring sluiten naadloos aan bij TORI en maakt deze jaartraining zo'n compleet, uniek en levensveranderend geheel.

Workshops van gasttrainers: 

De geboren coach  (Martine Bökkers en Marjella Bloo) - www.jegeboorteinkaart.nl

De aandachtige coach (Aalt en Daniëlle Aalten) www.aaltaalten.nl

De communicatieve coach (Yoeke Nagel) www.yoekenagel.nl

De bezielde coach (Bibi Schreuder) www.hellingerinstituut.nl

De werk-gelukkige coach (Vanja Kraamwinkel) www.tori.nl

De talentvolle coach (Michèle Wattel) www.wonderwell.nl

De professionele coach (Bibi Schreuder) www.hellingerinstituut.nl

De synchrone coach (Fares Boustanji) www.rebird.nl

De ondernemende coach (Verschillende 'smaken' business-coaches die zich met de jaartraining verbinden)

Data 2018: 


Proloog (online bijeenkomst vanuit huis)

Blok 1: -

Blok 2: -

Blok 3: -

Blok 4: 24 – 26 mei (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 5: 21 – 23 juni (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 6: 6 – 8 september (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 7: 11 – 13 oktober (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 8: 16 – 17 november (vrijdag t/m zaterdag) Start 11.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Afronding met certificering: 15 december (zaterdag) Start 11.00 uur - Afronden 17.00 uur


Data 2019: 

Proloog (online live webinar vanuit huis) 16 januari 20.00 uur

Blok 1: 1 – 2 februari (vrijdag t/m zaterdag) Start 10.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 2: 7 – 9 maart (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 3: 11 – 13 april (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 4: 23 – 25 mei (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 5: 20 – 22 juni (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 6: 5 – 7 september (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 7: 10 – 12 oktober (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 8: 15 – 16 november (vrijdag t/m zaterdag) Start 11.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Afronding met certificering:14 december (zaterdag) Start 11.00 uur - Afronden 17.00 uurDe financiële investering in jouw persoonlijke, professionele en ondernemersontwikkeling bespreken we in het verhelderend gesprek. 

BONUSSEN BIJ HET JAARPROGRAMMA

 • Je krijgt de nieuwste versie van de online training Kunst van Kindercoaching erbij 
 • Je wordt 1-1 gecoacht, aangemoedigd, uitgedaagd door een TORI-coach naar keuze
 • Je krijgt toegang tot alle webinars van de training CEO 
 • Christa gaat een dagdeel (2,5 uur) exclusief met jou aan het werk. Ze geeft je specifieke tools waarmee jij je persoonlijke en professionele voedingsbodem kunt bewerken. En...je kunt haar hoofd 'lenen' waardoor je op nieuwe, precies bij jou passende ideeën en oplossingen komt. 
 • Door het jaar heen zijn word je met de groep 3 keer een maand begeleid  door een businesscoach. Iedere keer een andere, zodat je verschillende smaken meekrijgt. Ze geven je een verfrissende kijk op het ondernemerschap en voorzien je van handvatten, praktische tips, tools en inzichten.