Mensgericht leiderschap

Je bent coach. Voor kinderen, jongeren of gezinnen. Het is je beroep. Je hebt een opleiding gevolgd, je eigen praktijk is een feit en deze wil je natuurlijk verder laten opgroeien. Richting volwassenheid. Je onderneming waarin jij je 100% thuis voelt en je inkomen uit gaat genereren. 

Om werkelijk de dingen (op) te laten groeien is de juiste voedingsbodem nodig. Wanneer deze ontbreekt, ben je heel hard aan het werk en er groeit nauwelijks wat. Kunstmest toevoegen is niet at je wilt, dat put de voedingsbodem juist uit. Dit jaarprogramma wijst je de weg naar de creatie en realisatie van jouw coach zijn. Vanuit die gezonde voedingsbodem. Daarvan groei je als mens, professioneel coach en ondernemer! Verwacht adembenemende uitzichten, zweetdruppels, verrijkende inzichten, liefdevolle schoppen onder je achterste, unieke zienswijzen, onvergetelijke ervaringen, verrassingen, verdieping, plezier, co-creatie, handvatten en uitbreiding van je CEO-systeem en skills. Je wordt onderweg voortdurend aangemoedigd!

Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en komt via TORI in het coachregister van de NFG. Je vaardigheden, kennis en specialisme worden uitgebreid, versterkt, verankerd, verdiept en tenslotte bevestigd met een erkend TORI-NFG certificaat.

Informatie

Je hebt in de vorige fasen kennis gemaakt met jezelf als mens, coach en ondernemer. Je hebt een gevoel van waar jouw hart echt ligt, welke doelgroep jij het beste op weg kunt helpen en waarom. In dit jaarprogramma ga je je visie, kennis en kunde verder aanscherpen, autonoom en pro-actief leren zijn, je werkwijze verfijnen en je referentiekader verruimen. Je praktijk verder opbouwen naar een gezond en succesvol bedrijf.

Tussen de trainingsblokken word je individueel begeleid door een TORI-coach, krijg je een paar sessies met een businesscoach, maak je deel uit van een intervisiegroep en bouw je je eigen praktijk verder uit.  Je wordt ingeschreven bij de NFG zodra je aan de voorwaarden hebt voldaan. Het programma wordt afgesloten met een certificaat van bekwaamheid.

Workshops van gasttrainers: 

• De geboren coach  (Martine Bökkers en Marjella Bloo)

• De aandachtige coach (Aalt Aalten)

•De communicatieve coach (Yoeke Nagel)

•De bezielde coach (Bibi Schreuder)

•De talentvolle coach (Michèle Wattel)

• De synchrone coach (Fares Boustanji)

• De ondernemende coach (Ditta van Vark-Beun en Miranda Apeldoorn)Het programma tot gecertificeerd TORI-NFG Coach is het jaar rond, waarin je acht keer deel uitmaakt en kunt genieten van een productief en inspirerend TORI-weekend. (behalve in januari, juli, augustus en december) 

Hier vind je de data van 2018: 

Proloog (online bijeenkomst vanuit huis) 18 januari

Blok 1: 1 – 2 februari (donderdag t/m vrijdag) Start 11.00 uur – Afronden 16.30 uur  

Blok 2: 8 – 10 maart (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 3: 12 – 14 april (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 4: 24 – 26 mei (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 5: 21 – 23 juni (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 6: 6 – 8 september (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 7: 11 – 13 oktober (donderdagmiddag t/m zaterdag) Start 15.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Blok 8: 16 – 17 november (vrijdag t/m zaterdag) Start 11.00 uur – Afronden 16.30 uur 

Afronding met certificering: 15 december (zaterdag) Start 11.00 uur - Afronden 17.00 ur

 

 

De financiële investering in jouw persoonlijke, professionele en ondernemersontwikkeling is € 9.997,- excl. BTW. Je kunt verspreid over het hele jaar in termijnen betalen.  In dit 2e jaar gaat je praktijk echt de wereld in, sta je vanaf het begin ingeschreven in het coachregister van de NFG en verdien je een deel van jouw investering terug. Jij bepaalt hoeveel! Rond je het gehele certificeringsprogramma af binnen twee jaar? Dan hanteren we een speciaal tarief.