Oriëntatiefase

Voel je een 'klik' met kinder-jongerencoaching? Droom je ervan om het werk te doen wat je het liefste zou willen, met kinderen of jongeren? Dan ben je rijp om te ontdekken wat jou hierin beweegt, wat je ermee wilt en kunt. Nieuwe mogelijkheden verkennen kan alleen vanuit eigen ervaring en een goed gevoel daarover. Met mensen die weten waar ze het over hebben! Van daaruit maak je de juiste keuze: jouw wens, persoonlijk contact en met een helder beeld over het vak en de TORI-visie. 

Informatie

Wanneer coach zijn voor kinderen of jongeren je aanhoudend op je schouder blijft tikken, voel je aan je water dat je er wat mee ‘moet’. Wil je eerst proeven en weten hoe het smaakt! Dat kan in onze ORIËNTATIEFASE. Een prettige, praktische verkenning van 2 weken. Zo ontdek je of het gevoel wat je hebt samenvalt met de ervaring en visie die je tijdens deze fase opdoet. Je krijgt een helder beeld van TORI.
Wanneer je er energie van krijgt en je voelt tegelijk een lichtelijke spanning, dan zit je goed. Dan kun je daadwerkelijk op weg naar TORI 2: Aspirant kind- of jongerencoach (een 3-maanden programma). Wanneer het zowel voor jou als TORI logisch is dat TORI 2 de volgende stap is, wordt het bedrag van TORI 1 geheel in mindering gebracht op de kosten van TORI 2. Leuk toch?

DE ORIËNTATIEFASE 

  • Workshop met twee TORI-coaches in UDEN of VOORHOUT: 13 januari 10.15 – 15.30 uur. Voorkeur voor locatie kun je aangeven, hou rekening met beide. Of je naar je voorkeurslocatie kunt heeft te maken met het aantal deelnemers.

  • Je krijgt twee webinars. Je volgt deze thuis online wanneer het jou uitkomt. De ene gaat over ‘leer- en gedragsproblemen bij kinderen’ en hoe je hier als coach naar kijkt. De ander gaat over TORI, hoe het complete programma in elkaar zit en wat het jou brengt. Bij beide webinars krijg je een aantal prikkelende vragen!
  • In de 2e week is er een persoonlijk en verhelderend gesprek via Skype met Christa. Vragen en onduidelijkheden worden beantwoord en er komt een eerlijk antwoord op de vraag: Past de volgende TORI-fase bij jou? Pas jij bij TORI?

Wanneer proeven voor jou niet nodig is, omdat je al weet dat je TORI 2 wilt volgen, neem dan contact met ons op. 


In januari kun je deelnemen aan de oriëntatiefase. Een goed begin van 2018! Het geheel ziet er als volgt uit: 

  • Workshop in UDEN of VOORHOUT (ZH): 13 januari 10.15 – 15.30 uur 
  • Thema-webinar ‘Leer- en gedragsproblemen’: vanaf 16 januari beschikbaar 
  • Thema-webinar ‘Het complete TORI programma in woord en beeld’: vanaf 19 januari beschikbaar 
  • 1-1 verhelderend gesprek: tussen 22 en 25 januari 


 

De investering in jouw oriëntatiefase bedraagt € 175,- incl. BTW. Het bedrag wordt bij doorstroom naar TORI 2 geheel in mindering gebracht. Bij annulering, onverwachte omstandigheden of afwezigheid, wordt het bedrag niet gerestitueerd. De workshop op locatie kun je wel eenmalig doorschuiven naar een volgende workshop datum.