Innerlijk vuur en vrijheid

Een van de eerste dingen die we als kind meekrijgen over vuur: Pas op! Kijk uit, niet te dichtbij! Hou afstand! We schrikken en leren dat vuur iets is om bang voor te zijn.   Niet alleen op fysiek niveau, ook de vertaling naar andere lagen wordt onbewust gemaakt. Vuur symboliseert onze intuïtie, wensen, energie, idealen, eigenheid…. Onbewust hebben we als volwassen mens dezelfde reactie ontwikkeld: Pas op, kijk uit, niet te dichtbij, hou afstand!

Hierdoor zijn we de verbinding met ons innerlijk vuur een beetje kwijt geraakt onderweg. De behoefte naar vrijheid, je eigen weg volgen is er echter altijd. Eigen keuzes kunnen maken, los van wat anderen daarvan vinden. Dat innerlijk vuur zoekt naar een weg om zich te kunnen uiten.

Het is tijd om een gezonde verhouding met (ons innerlijk) vuur te ontwikkelen!! Dan volgt bewegingsvrijheid van binnenuit, energie en inspiratie. De vuurloop is je natuurlijke onbevooroordeelde leermeester in deze workshop. 

Op deze bevrijdingsdag is het een uitstekend moment om stil te staan bij je eigen vrijheidsgevoel. De verbinding weer voelen met je natuurlijke intelligentie. 

Je bent van harte welkom bij deze bijzondere bevrijdingsdag-vuurloop. 

Welkom vanaf 13.30 uur. Een week van tevoren ontvang je praktische informatie over de workshop. Reken op een bijzonder waardevolle dag, met veel inspiratie, verwondering en plezier.