Zelfbeeld en Zelfvertrouwen

Wat is een bepaald mens? Het zijn degenen in wiens leven vooral wordt gewenst, gemoeten, gelaten, geaarzeld, getwijfeld, gedraald, ontzien, geeist, ge-ja-maard, gerationaliseerd, gefacebooked, gehuild, gezucht, geweten, gedroomd, uitgesteld, ge-internet,  geknarsetand, gefrustreerd, geworsteld, geklaagd, gechagrijnd, ontzegd, gesputterd.....  Ze kiezen hier niet bewust voor, ze worden er namelijk niet echt blij van. Het gebeurt wel. Steeds weer. En vaak! Diezelfde bepaalde mensen voelen ergens een groot verlangen en denken regelmatig: "Ik zou best 'iets' anders willen." 

Dat 'iets' kan van alles zijn: zichzelf, hun werk, mate van energie, opgroeien van kinderen, relatie, inkomen, noem het maar. In al deze overlevingstrategieën (want dat zijn het) liggen de antwoorden op een onbewuste laag. Het heeft te maken met hun zelfbeeld. Moet je dan in therapie? Welnee! Deze bepaalde mensen voelen dat ze tot iets unieks in staat zijn. Ze weten alleen niet hoe, waar, wat en wanneer. Het is gewoon tijd om die automatische piloot te ontslaan en zelf te leren sturen. Dat 'iets' ontrafelen en realiseren. Daar krijg je energie van en gaat er een wereld voor je open. Het voelt als thuiskomen. Je wordt er minstens een leuker mens van, voor jezelf in eerste instantie! Wanneer je een flink aantal van de 'ge- en -ont'-symptomen hierboven herkent is deze workshop voor jou. 

Daar gaan we in deze workshop mee aan de slag: uit de 'ge-'s en dat 'iets' verhelderen. Je zelfbeeld updaten en je zelfvertrouwen laten groeien.